Alles komt goed!


Guilty pleasure mag niet uit een gezonde levensstijl!
Dus nog 1 uitdaging:
👆👆👆👆👆👆👆

 1. Jouw Guilty Pleasure: Beheersing en Genieten!

  Heb je jezelf betrapt op die eeuwige zak chips op de bank of op dat weekend vol overdaad, gevolgd door spijt en het gevoel opnieuw te moeten beginnen? Lekkere trek hoort erbij, maar hoe kun je genieten zonder te snaaien of roekeloos te eten? Deze week dagen we je uit met de onderstaande tips.

  Tip 1: Plan Jouw Guilty Pleasure Moment De eerste tip is simpel: plan jouw guilty pleasure moment in. Jij hebt de regie over je lichaam! Of het nu wekelijks of tweewekelijks is, dat bepaal je zelf. Zorg ervoor dat je genoeg hebt gegeten en houd je aan je normale porties. Je hoeft je schema niet overhoop te gooien voor dat extraatje. Blijf de baas over je eigen keuzes!

  Tip 2: Kijk Eruit Naar Kijk uit naar dat guilty pleasure moment! Of het nu een toetje in een restaurant is of een lekkernij thuis, zorg dat je voldoende (goede) voedingsstoffen hebt gegeten om verstandige keuzes te maken en overeten te voorkomen.

  Tip 3: Maak Duidelijke Afspraken met Jezelf Als je vaak zin hebt in een specifieke snack, maak dan duidelijke afspraken met jezelf. Spreek met jezelf af wanneer je die snack mag hebben. Bijvoorbeeld, twee avonden per week mag je een eigen bakje chips, op specifieke dagen. Houd je aan je eigen principes en voorkom teleurstelling en schuldgevoelens.

  Tip 4: Leid Jezelf Af Voorkom verleidingen door jezelf af te leiden. Doe iets waar je altijd al van hebt gedroomd, maak een korte wandeling of bel een vriendin. Blijf trouw aan je principes en wees trots op jezelf als het lukt!

  Tip 5: Voel de Trots van Overwinning Als je eenmaal succesvol bent geweest, voel dan de trots van de overwinning! Laat het gevoel binnenkomen en besef dat je sterker bent dan ooit. Jij hebt de controle! Hoe voelt dat?


  En het schuldgevoel is voor goed weg!!!! 
Zorg voor voldoende ontspanning.
Je hoofd en lijf geven je er vanalles voor terug
🧠 ❤️ 🍀

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.