Het Aanbod: ~ This is me - Lekker in je lijf Masterclass ~ ### Momentje voor jezelf ### Fit55 Samen in beweging ~ Samen in beweging met je stoel ~ 


Welkom bij MovEat's 'This is me ~ Lekker in je lijf MASTERCLASS'

Ontdek een revolutionair 8 maanden durend programma, exclusief ontworpen voor vrouwen die vastbesloten zijn om een blijvende verandering in hun levensstijl te ervaren. Deze masterclass neemt je mee op een reis naar zelfontdekking en empowerment, waarbij je werkt aan een eigen authentieke formule die perfect bij jou past.

Eigen Authentieke Formule:

Ontwikkel een levensstijl die je moeiteloos kunt volhouden, zonder de noodzaak van eindeloos lijnen. Of je nu streeft naar een maatje minder of gewoon een gezonder leven, deze masterclass biedt de tools voor jouw succes
Energie en Rust:
Zeg vaarwel tegen constante vermoeidheid en omarm een levensstijl die energie geeft en rust brengt, zonder terug te vallen in oude gewoonten.
Zelfregie en Gemeenschap:
Jij bent de regisseur van je eigen leven, maar je loopt de weg niet alleen. Werk samen met een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen aan een eigen formule die altijd werkt.
Motivatie in Moeilijke Tijden:
Leer hoe je in uitdagende periodes vasthoudt aan je principes, zonder bij de eerste tegenslag op te geven. Motivatie, steun en inspiratie staan centraal in jouw groei.
Afscheid van Diëten:
Speciaal ontworpen voor vrouwen die genoeg hebben van het dieetgedoe. Voor degenen die alles hebben geprobeerd en willen afrekenen met de constante strijd tegen de kilo's.
Flexibele Aanpassingen:
Maak kleine, makkelijke aanpassingen die voor iedereen behapbaar zijn. Simpele veranderingen maken vaak het verschil, en soms merk je niet eens dat er iets is veranderd.
Realistische Tijdlijn:
Begrijp dat het transformeren van een vertrouwde leefstijl niet binnen enkele weken gebeurt. Neem de tijd om oude patronen te doorbreken en rust te vinden in je nieuwe leefpatroon.
Persoonlijke Groei en Intuïtie:
Versterk niet alleen je fysieke welzijn, maar ook je persoonlijke groei en intuïtie. Vier het leven zoals jij dat wilt, inclusief feestjes, uiteten en het omarmen van moeilijke periodes.
Voortdurende Ondersteuning:
Na 8 maanden sluiten we het traject af, maar de ondersteuning stopt niet. Er zijn mogelijkheden om doelen na te lopen, puntjes op de i te zetten en zelfs extra coaching indien gewenst.
Gemeenschap en Connectie:
Blijf verbonden in de WE - MovEat Facebook-community. Leer van ervaringen en deel je eigen reis met gelijkgestemde vrouwen die op verschillende manieren in verbinding blijven.

Klaar met deze SHIT? Gun jezelf rust en een fijne relatie met voeding!

Neem de tijd, ontdek jouw authentieke pad, en laat je levenskracht tot leven komen tijdens deze persoonlijke groei reis. Schrijf je nu in voor 'This is me ~ Lekker in je lijf MASTERCLASS' en ontdek de kracht van een gezonde, blijvende transformatie.

Klik op het plaatje hieronder voor een uitgebreide uitleg over het mooie traject This Is Me

  

Ontdek Ontspanning met MovEat's Wandelcoaching

Naast onze unieke masterclass biedt MovEat ook verkwikkende wandelcoaching, een Momentje voor jezelf in de natuur. 🌿

Waar gaat het over?

Dit is geen gewone wandeling; het draait allemaal om ontspanning en rust in je hoofd. In onze hectische maatschappij worden we vaak overspoeld door verplichtingen:

 • Werkchaos
 • Ouderschap
 • Eindeloos huishoudelijk werk
 • Dagelijkse boodschappen en 'Wat eten we vandaag?'
 • Gevulde weekenden en de druk om de perfecte partner te zijn

Wanneer vind je nog tijd voor jezelf?

Het gebeurt vaak dat je jezelf voorbij rent zonder het te beseffen. Het resultaat? Alles lijkt plotseling overweldigend. Niet alleen je lichaam, maar ook je geest voelt moe en lusteloos, wat zich uit in:

 • Moe opstaan
 • Futloosheid gedurende de dag
 • Kort lontje
 • Vage klachten
 • Korte concentratieboog
 • Gebrek aan interesse
 • Verhoogde vatbaarheid voor stress en ziekten

Waarom wandelcoaching?

Wandelen met vrienden of collega's kan therapeutisch zijn, maar soms is het nodig om even afstand te nemen en tijd voor jezelf te nemen. Dat is waar onze wandelcoaching om de hoek komt kijken.

Een wandelcoach bekijkt jouw verhaal zonder oordeel, luistert met volledige aandacht en biedt een frisse blik. Soms helpt het om een ander perspectief te krijgen en met vernieuwde inzichten of gewoon leeg en opgeladen huiswaarts te keren. De locatie van de wandeling kan variëren, van het strand en bos tot een stadswandeling.

Tijdens de wandeling zijn er momenten voor ontspanningsoefeningen, korte ademhalingstechnieken en lichte rek- en strekoefeningen.

Kies voor een Momentje voor jezelf met MovEat's Wandelcoaching. Een reis naar innerlijke rust begint met één stap. 🌳

Hieronder een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden. Klik op het plaatje en ontdek welk Momentje Voor Jezelf bij jou past.

Volg je hart... 


Ontdek de Nieuwste Bewegingsexperience: FIT55!

Welkom bij Fit55, waar bewegen een feest wordt! 🎉

FIT55 - Samen in Beweging!

Duik in onze gezellige groepslessen die bij u op locatie plaatsvinden! Fit55 is ontworpen voor iedereen die graag actief wil zijn, ongeacht leeftijd of conditie. We bieden een mix van:

 • Hartslagversnelling: Laat je hart sneller kloppen met energieke oefeningen.
 • Lichte spierversterking: Versterk je lichaam op een aangename manier.
 • Balans en evenwicht: Werk aan je stabiliteit voor een sterk fundament.
 • Ontspanningsoefeningen: Sluit elke sessie af met een moment van rust.

Fit55 brengt mensen samen in beweging, met plezier als drijvende kracht. Waar wacht je nog op? Doe met ons mee en ontdek de vreugde van actief zijn!

SAMEN BEWEGEN MET JE STOEL

En als je op zoek bent naar een mildere, stoelvriendelijke benadering van beweging, dan is "Samen Bewegen met je Stoel" de perfecte keuze! Deze lessen zijn speciaal ontworpen voor iedereen die comfortabel wil bewegen en toch de voordelen van fysieke activiteit wil ervaren.

Ontdek de voordelen van:

 • Gentle Cardio: Stimuleer je hart zonder overmatige druk.
 • Zachte spierversterking: Versterk je spieren op een vriendelijke manier.
 • Stoelgebaseerde balansoefeningen: Verbeter je stabiliteit op een comfortabele stoel.
 • Ontspanning en welzijn: Sluit elke sessie af met kalmerende oefeningen.

Fit55 en Samen Bewegen met je Stoel bieden niet alleen fysieke voordelen, maar ook een sociale en plezierige ervaring. Neem deel aan onze lessen en ontdek dat bewegen echt voor iedereen is!

Voor meer informatie of om een les bij u in de buurt te plannen, neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen in beweging te komen! 💪🪑

 

Klik hieronder op het plaatje voor meer informatie:


                                                   Copyright (C) 2021 MovEat gewicht/bewegingsconsulente - Kvk 68761171