Aanbod

Het aanbod

MovEat verzorgt verschillende wandeltrainingssessies, een voedingstraject en een 'This is me' traject.

Bij de wandelsessies kun je kiezen tussen wandelen in de natuur, waar ontspanning en het hoofd legen voorop staan, of een FitWalk waarin je jezelf uitdaagt en je conditie een boost geeft.  Beide wandelingen zijn individueel te boeken.
De Mov-FitWalk wordt op vaste dagen gewandeld, waar je je voor kan opgeven. Deze FitWalk wordt in een groep van maximaal 6 deelnemers gelopen. 


Naast de wandelsessies biedt MovEat een apart voedingstraject en een voedings- en 'This is me' traject aan. In beide trajecten wordt er rekening gehouden met jouw tempo en ideeën over jouw nieuwe levensstijl. In het voedingstraject kijkt de gewichtsconsulente samen met jou naar hoe je in stappen naar jouw nieuwe levensstijl kunt gaan. Voedings- en bewegingsadvies worden hierin meegenomen.  
In het 'This is me' traject kijkt de gewichtsconsulente niet alleen met je mee, maar wandelt zij ook met je mee. Het doel is om (net als het voedingstraject) in stappen naar een blijvende eigen levensstijl te gaan. Ook in dit traject krijg je voedings- en bewegingsadviezen mee. Naast een voeding en beweegadvies wordt er aandacht besteed aan - nachtrust - omgeving - buitenlucht - voeding - bewegen - mindset - persoonlijke groei. 

Wat spreekt jou aan? Hieronder een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden. 

Volg je hart... 

                                                   Copyright (C) 2021 MovEat gewicht/bewegingsconsulente - Kvk 68761171