Het Aanbod

MovEat verzorgt het splinter nieuwe traject 'Energiek in je lijf op jouw authentiek manier'  

In dit traject gaan we samen met 12 vrouwen 8 maanden aan de slag! Je werkt aan een eigen authentieke formule die voor jou vol te houden is. Een levensstijl waar je nooit meer hoeft te dieten en die voor jou zonder na te denken moeiteloos in jou systeem past.  
Ga je voor een maatje minder of wil je juist zonder gedoe naar een gezonder leven? Snak je al een lange tijd naar meer energie? Wil je een levensstijl waar je rust van krijgt en nooit meer aan een terugval hoeft te denken? Misschien ben je wel benieuwd hoe je in een druk leven echt even tijd voor jezelf vrij kan houden.
Jij bent de regisseur en houd zelf de touwtjes in handen! 
Welk pad je ook kiest en bewandelt, dit keer loop je niet alleen! Met z'n allen werken we aan een eigen formule die altijd werkt! Zelfs in moeilijke tijden leer je hoe je vast kan houden aan jouw eigen principes. In ingewikkelde tijden hoef je echt niet gelijk het bijltje erbij neer te leggen. Helaas heb je niet altijd invloed op hoe het leven loopt, in dit traject leer je juist wat je kan doen in een vervelende periode en je niet terug valt in een oud patroon.
Motiveren, steunen, helpen, inspireren, delen en groeien vanuit jou eigen (levens)kracht staat in dit traject centraal! En dat allemaal zonder poespas! 
Jouw levenskracht komt weer tot leven tijdens jouw persoonlijke groei! 

Dit traject is speciaal voor vrouwen die helemaal klaar zijn met al dat dieet gedoe! 
- Voor bij wie het dieten de neus uit komt! - Voor de vrouwen die al alles hebben geprobeerd - Voor wie eens en altijd af wil rekenen met de constante strijd tegen de kilo's! -
Voor vrouwen die het woord 'lijnen' nooit meer in de mond willen nemen! - 
Maar ook voor vrouwen die nog steeds denken dat een gezond leven te moeilijk en ingewikkeld is - Wie steeds tegen de lamp aan lopen wanneer je weer alleen maar (maaltijd)salades staat te bereiden - En voor wie nog steeds denkt dat je keihard moet lijnen en 5 dagen in de week in de sportschool moet zijn om gewicht te verliezen - 

Kortom: KLAAR MET DEZE SHIT!!!
Met dit traject inspireer je zelfs je gezin die zonder moeite gewoon je vertrouwde prakkie mee eten. Door kleine en makkelijke aanpassingen is het voor iedereen te behappen. Juist de simpele (kleine) aanpassingen maken vaak het verschil. En omdat sommige aanpassingen subtiel kunnen zijn, valt het soms niet eens op dat er een verandering plaats heeft gevonden. 

Natuurlijk is het niet achterover leunen en afwachten of het allemaal gaat werken. Je kan een leefstijl waar je jaren vertrouwt mee was eenmaal niet in 3 weken omgooien. 
20 kilo afvallen binnen 4 weken is onrealistisch en vooral niet eerlijk naar jezelf! Daarnaast zou het ook niet heel gezond zijn!
Het klinkt hard maar je was ook niet ineens in een week 20 kilo aangekomen. 
Zwaarder worden of een (ongezond) leven lijden sluipt er met de jaren in en heeft vaak een lange tijd nodig om daar bewust van te worden.
Daarom nemen we echt de tijd om af te rekenen met oude patronen. Leren rust te krijgen in je (nieuwe) leefpatroon en vertrouwen krijgen met jouw authentieke ideeën. 
Eten, drinken en vooral het leven vieren die jij wilt. - Ja, daar horen ook feestjes en uiteten bij! - Maar ook moeilijke periodes waar we allemaal helaas wel eens mee te maken krijgen - 

Om het lampje te laten branden is er dus tijd nodig en gaan we daarom 8 maanden aan de slag! Gelukkig zijn we niet allemaal het zelfde en heeft de één net meer tijd nodig dan de ander. Het mooie aan dit traject is dat we eigelijk altijd met elkaar in verbinding blijven. We laten elkaar nooit los!  
Na 8 maanden sluiten we het traject af maar zijn de lijnen niet verbroken. Na het afsluiten van het traject zijn er genoeg mogelijkheden om bepaalde doelen wens de puntjes op de I te zetten. Na 8 maanden kijken we samen welke behoefte er nog zijn en wat je nog graag wilt invullen. Één van de mogelijkheden is dat Jessica na het traject de eerste 4 maanden jou nog volgt en waar nodig je coacht en ondersteunt. Er is zelfs een mogelijkheid om een data met de groep af te spreken. Daarnaast blijf je (als daar behoefte naar is) in de community van WE - MovEat op Facebook. Ervaring leert dat de groep op verschillende manieren in verbinding met elkaar blijven. 

Naast dit mooie traject kan je bij MovEat ook voor een fijne wandeling in de natuur terecht! Een Momentje voor jezelf verklapt eigenlijk al waar deze wandeling naar toe gaat. haha...
In deze wandeling staat ontspanning en rust in het hoofd centraal. 
In onze drukke maatschappij worden we vaak geleefd. - Gekkenhuis op het werk - Voor de kinderen zorgen - Het huishouden houdt nooit op - Boodschappen doen, wat eten we vandaag? - Het weekend staat vol gepland en dan mag je ook nog eens de perfecte partner zijn.  

Kom je nog toe aan jezelf? Je loopt jezelf vaker voorbij dan je soms zou denken. Wanneer je jezelf voorbij gaat lopen wordt alles ineens onoverzichtelijker! Niet alleen je lijf maar ook je brein wordt moe en lusteloos. Het gevolg: Je komt moe je bed uit - De rest van de dag ben je futloos en lijkt het alsof je tegen een berg aan loopt - Korter lontje - Je hebt last van allerlei vage klachten - Kortere concentratieboog -  

  

 

 

8 maanden traject verschillende wandeltrainingssessies, een voedingstraject en een 'This is me' traject.

Bij de wandelsessies kun je kiezen tussen wandelen in de natuur, waar ontspanning en het hoofd legen voorop staan, of een FitWalk waarin je jezelf uitdaagt en je conditie een boost geeft.  Beide wandelingen zijn individueel te boeken.
De Mov-FitWalk wordt op vaste dagen gewandeld, waar je je voor kan opgeven. Deze FitWalk wordt in een groep van maximaal 6 deelnemers gelopen. 


Naast de wandelsessies biedt MovEat een apart voedingstraject en een voedings- en 'This is me' traject aan. In beide trajecten wordt er rekening gehouden met jouw tempo en ideeën over jouw nieuwe levensstijl. In het voedingstraject kijkt de gewichtsconsulente samen met jou naar hoe je in stappen naar jouw nieuwe levensstijl kunt gaan. Voedings- en bewegingsadvies worden hierin meegenomen.  
In het 'This is me' traject kijkt de gewichtsconsulente niet alleen met je mee, maar wandelt zij ook met je mee. Het doel is om (net als het voedingstraject) in stappen naar een blijvende eigen levensstijl te gaan. Ook in dit traject krijg je voedings- en bewegingsadviezen mee. Naast een voeding en beweegadvies wordt er aandacht besteed aan - nachtrust - omgeving - buitenlucht - voeding - bewegen - mindset - persoonlijke groei. 

Wat spreekt jou aan? Hieronder een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden. 

Volg je hart... 

                                                   Copyright (C) 2021 MovEat gewicht/bewegingsconsulente - Kvk 68761171