This is me ~ Lekker in je lijf - MASTERCLASS

Ontdek Jouw Innerlijke Stralende Zelf in 2024!

Welkom bij een nieuw hoofdstuk van zelfontdekking en persoonlijke bloei. Wat brengt een glimlach op jouw gezicht? Wat laat jouw ogen stralen van blijdschap? In 2024 nodigen we je uit om je diepste verlangens te verkennen en deze voor jezelf te verwezenlijken.

Unieke Verlangens, Unieke Reizen

Of je nu droomt van gewichtsverlies, een energieker lichaam wilt hebben, of simpelweg streeft naar een gezonder leven, de weg naar vervulling is voor iedereen anders. Bij ons begrijpen we dat iedereen een eigen wens heeft, een persoonlijke reis die uniek is.

Een Nieuwe Benadering van Welzijn

Voel je je uitgeput en ontbreekt het je aan de discipline om veranderingen aan te brengen? Diëten lijken niet langer te werken en je worstelt door het leven zonder energie. Maar diep van binnen koester je de wens naar evenwichtige voeding en stabiliteit in je dagelijks leven. Je verlangt naar een energiekere versie van jezelf, en je weet ergens dat er een andere weg is.

De Sleutel tot Consistentie en Voldoening

Misschien ken je de stappen die je moet nemen, maar worstel je om ze vol te houden en consistent te zijn. Wij begrijpen dat verandering een proces is, en we zijn hier om je te ondersteunen op jouw unieke reis. Samen ontdekken we een benadering die past bij jouw behoeften en levensstijl, waardoor je niet alleen verandering kunt omarmen, maar er ook van kunt genieten.

Jouw Reis Begint Hier

2024 is het jaar waarin je de regie neemt over je welzijn en jouw diepste verlangens werkelijkheid maakt. Neem de eerste stap naar een energieker, gebalanceerder leven en ontdek wat mogelijk is voor jou.

Benieuwd hoe we samen jouw reis kunnen beginnen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Jouw stralende zelf wacht! 🌟

 


Deze masterclass 

 

  Ontdek Jouw Ideale Zelf met MovEat's 'This is me - Lekker in je lijf' MASTERCLASS!

  Ieder groot avontuur begint met een gedachte, een vonk van inspiratie. Jij hebt al jarenlang dat idee, de wens om een fundament te leggen voor een betere versie van jezelf. MovEat is hier om je te helpen bij het omzetten van deze gedachten naar acties, bij het nemen van die laatste stappen naar een gezondere levensstijl die je kunt volhouden.

  Overweldigd door Afvaldoelen? Laat Ons Je Leiden!

  Vaak ligt de nadruk te veel op afvallen, met onrealistische verwachtingen als grootste struikelblok. Jij weet diep van binnen wel wat je moet doen, maar soms heb je dat extra zetje nodig, die persoonlijke begeleiding.

  Waar Begin Je? Hoe Maak je een Blijvende Verandering?

  Dat zijn de vragen die we samen gaan beantwoorden. Hoe stop je met snacken? Kun je genieten van je favoriete eten en toch afvallen? Hoe creëer je een gezonde levensstijl en werk je naar een gezond gewicht? MovEat staat klaar om je te begeleiden, om samen met jou te ontdekken wat werkt voor jouw unieke behoeften.

  'This is me - Lekker in je lijf' MASTERCLASS - Een 8-Maanden Reis naar Jezelf

  MovEat neemt je mee op een reis naar de mooiere versie van jezelf met de 'This is me - Lekker in je lijf' MASTERCLASS. In deze 8 maanden durende reis herontdek je de connectie tussen hart, hoofd en lichaam. Leer dicht bij jezelf te blijven, vertrouw op je intuïtie en maak stap voor stap de omslag naar een energiek en gezond leven.

  Afvallen gaat niet over Diëten, maar Over Gedragsverandering

  Ontdek dat afvallen niets te maken heeft met diëten, maar alles met gedragsverandering. Leer wie je echt bent en ontwikkel moeiteloos een betere relatie met voeding en jezelf. Met de juiste balans tussen lichaam en geest bouw je het krachtigste fundament, waardoor je motivatie optimaal behouden blijft. Jij hebt de controle, en MovEat is er om je te ondersteunen op deze reis naar zelfontdekking en welzijn.

  Klaar voor Verandering? Ontdek Jouw 'This is me' Reis!

  MovEat biedt jou de kans om in een tempo te veranderen dat voor jou werkt. Geen jojo-effect, geen grote schokken. Alleen een geleidelijke, duurzame transformatie naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem de controle in handen en ontdek hoe MovEat je kan begeleiden op jouw weg naar een stralender zelf! Neem vandaag nog contact op om jouw reis te beginnen. 🌟
  "This is Me - Lekker in je Lijf" MASTERCLASS: Ontdek de Kracht van Samen Groeien!

  Samen Sterker, Samen Stralen!

  Welkom op jouw Reis naar Persoonlijke Groei

  🌟 Ben jij klaar voor de eerste stap? Ontdek de unieke 'This is Me - Lekker in je Lijf' MASTERCLASS met Jessica. We nemen deze reis niet alleen, maar samen met een diverse groep van 8 vrouwen. Elk met een eigen wens en missie, gaan we op weg naar ons eigen stukje geluk.

  Waarom Deze MASTERCLASS?

  • 🚀 Werken aan persoonlijke groei met focus op gezonde voeding, beweging, slaap, en mindset
  • 🌐 Ruimte voor persoonlijk contact tussen de meetings
  • 💬 Altijd gelegenheid voor een één-op-één gesprek met Jessica
  • 🌈 Gesloten Facebook community voor doorlopende connectie
  • 🌺 Zijn wie je wilt zijn: De kern van deze reis

  Kracht van Samen Groeien

  👭 Ontdek de kracht van samenzijn en motivatie. Samen doorlopen we hoogtes en laagtes. In moeilijke tijden bieden we steun en delen we lachmomenten. Want alleen ga je vooruit, maar samen kom je verder.

  Wat Kun Je Verwachten?

  • 🗓️ 6 Zondagochtenden in Naaldwijk met Jessica's waardevolle kennis
  • 🌟 Tools en handvatten voor jouw persoonlijke groei
  • 🤝 Ervaringen delen en persoonlijke aandacht tussen de meetings
  • 😄 Gezelligheid, ontspanning, en natuurlijk lachen!

   Alleen Gaan? Ook dat is Mogelijk!

   👤 Liever individueel de Masterclass volgen? Dat kan! Bespreek jouw wensen in een persoonlijk gesprek met Jessica. Je volgt hetzelfde traject met alle onderwerpen en ontvangt maandelijks weekmenu's voor een realistische start.

  Hoe Meld Je Je Aan?

  1. 📧 Stuur een e-mail met jouw wens en vermelding van MASTERCLASS optie 1 of 2.
  2. 🖱️ Meld je aan op de website: Kies 'This is Me - Lekker in je lijf' - MASTERCLASS Groep of individueel.

  Jouw unieke reis begint hier! Ontdek de kracht van samen groeien. Schrijf je snel in en verzeker je van een plekje, want vol = vol! 🌈🚀

   

   

   

   


                                                - Copyright (C) 2021 MovEat gewicht/bewegingsconsulente -