MovWalk Moment voor jezelf

"Ontdek Innerlijke Rust met Natuurwandelingen"

Of je nu het weekend in ontspanning wilt beginnen of doordeweeks een moment voor jezelf wilt creëren, hier geldt: niets moet, alles mag. Het is jouw tijd, en jij mag er zijn. Durf deze tijd voor jezelf vrij te maken, je hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen tijdens een prachtige natuurwandeling.

Deze wandeling is een uitnodiging om de dagelijkse sleur los te laten en volledig in het hier en nu te zijn. Laat de rustgevende omgeving je inspireren terwijl je geniet van de natuur. Vaak komen nieuwe ideeën en inzichten naar boven tijdens een wandeling, waarbij je de ruimte hebt om te reflecteren en te genieten van het moment. Het is een reis naar innerlijke rust en vernieuwde energie. Voel de kracht van de natuur en ontdek de positieve impact op je welzijn. Maak tijd voor jezelf, want je verdient het.

"MovWalk: Wandelen voor Innerlijke Balans"

Gun jezelf een waardevol moment voor jezelf met MovWalk, waar wandelen meer is dan alleen bewegen. Tijdens deze wandelingen staat bewustwording centraal, en er geldt maar één regel: niets moet, alles mag.

Jessica begeleidt de wandelingen op verschillende inspirerende locaties. Het is jouw persoonlijke reis naar innerlijke balans, waarbij lichte rek- en strekoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken deel uitmaken van het avontuur.

Of je nu behoefte hebt aan een moment van reflectie, een adempauze in je drukke schema, of gewoon wilt genieten van de natuur terwijl je aan je welzijn werkt, MovWalk biedt het allemaal. Individuele wandelingen kunnen op maat worden ingepland, zodat jij op jouw tempo en op de door jou gekozen locatie kunt genieten van deze unieke ervaring. Maak van wandelen een ritueel voor innerlijke rust en welzijn met MovWalk.
"Wandel jezelf naar Geluk"

Herken je dit?

Je voelt de behoefte om te wandelen, maar je weet niet precies waar te beginnen. Het komt er gewoon niet van.

Soms loop je ergens tegenaan of wil je gewoon even niets.

Je verlangt naar rust, een moment helemaal voor jezelf.

Je energie is bijna op, en je zoekt naar een manier om weer op te laden.

Misschien ben je aan het herstellen en overweeg je voorzichtig weer in beweging te komen.

Je wilt gewoon even ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Niets moet, alles mag.

Ontdek tijdens deze wandelingen hoe je de dagelijkse sleur kunt loslaten en volledig in het hier en nu kunt zijn. Gun jezelf de tijd om te wandelen, omringd door de natuur, en vind rust en ontspanning. Wandelen naar geluk is meer dan een fysieke activiteit; het is een reis naar innerlijke balans en welzijn. Laat de hectiek achter je en stap in de wereld van sereniteit met elke stap die je zet.

 


 

 

 

Prijs: € 25 per wandeling. (1,5 uur)

Corona maatregelen:
Meld je af bij neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid.

                                        Copyright (C) 2021 MovEat gewicht/bewegingsconsulente - Kvk 68761171