Wat ben jij een leuk mens!

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 21:44

Zeg jij wel eens tegen jezelf hoe goed je bezig bent? Zeg je wel eens
* Wat een super leuk mens je bent
* Hoe blij je met jezelf bent
* Wat een lieverd je bent
* Dat je het maar weer allemaal voor elkaar hebt gekregen
* Dat je lijf het toch maar weer heeft geflikt
* Dat je er verdomd mooi uit ziet
* Dat je goed genoeg bent

* Dat je na zo'n drukke dag toch weer alles op orde heb gekregen. Hoe trots!!
* Dat je lichaam (ondanks alles) toch weer voor jouw klaar staat. 

Kom hier je bent om te zoenen!!

Klinkt dat ongemakkelijk?
Toch gek, want tegen een ander zeggen we het makkelijker. Tegen iemand anders zeggen we vaak genoeg: - Je ziet er goed uit - Heel lief van je - Ik ben blij met jou enz...
Jouw brein heeft ook die aandacht nodig!! Je kent toch wel die uitspraak 'Doe is een beetje liever tegen jezelf!!'
In het begin is het ongemakkelijk, maar hoe meer je het doet des te gemakkelijker het wordt. Wanneer je in de ochtend wakker wordt en je kijkt in de spiegel, wie zie je dan? Wanneer je kijkt en denkt vandaag wordt het niks, ik zie er niet uit, ik had net zo goed in bed kunnen blijven liggen, wat een lelijk ding ben ik toch, kijk die lelijke rimpels en noem maar op, dan wordt het ook 100% niks!!!! Om depressief van te worden! Toch?
Wanneer je iedere dag begint met een positieve krachtige zin naar jezelf of met liefde jezelf een compliment te geven, begint de dag gelijk anders. Je voed je brein met liefde en acceptatie. Vergeet niet naar jezelf te glimlachen, dan maak je 'm helemaal krachtig!! Het liefst met je hand op je hart zodat je 'm ook nog voelt. Het kost tijd en aandacht, maar je begint de dag een stuk gelukkiger. Geef het een kans! 

Iedere dag opnieuw: Doe en denk elke dag iets liefs voor jezelf en je lijf! Creëer lieve rituelen voor jezelf. Je hele leven zal veranderen als je lief bent voor jezelf en je lijf. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel zul je sterker worden. Het hoeft niet in 1 dag of in een maand tijd, gun jezelf tijd en oefen iedere dag opnieuw en voel de kracht en liefde in jouw lichaam stromen.  

Ohja, ik vergeet mezelf: Jeeeemag wat heb ik toch een lekkere kont hier op de fiets!

Ik oefen ook nog iedere dag! Het gaat me steeds beter af...